Tulpenbloemen

In onze kassen produceren wij zo’n 7.000.000 – 8.000.000 tulpen per seizoen (eind december – medio april).  Al onze bloemen worden geteeld op potgrond voor de beste kwaliteit. Een potgrond tulp krijgt 3-4 maanden tijd om te bewortelen in de cel voor hij tot bloem ‘getrokken’ wordt, deze traditionele manier van telen ziet men terug in de stevigheid en de houdbaarheid van de tulpen, echt bloemistenkwaliteit!

Het assortiment is breed opgezet. Er is een combinatie van enkelbloemige, dubbelbloemige en parkiettulpen. Ieder jaar wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van verschillende kleuren, zodat er voor elk wat wils is. Zo kan er gekozen worden voor gevestigde soorten als Purple Prince, Strong Gold, Escape, Leen vd Mark, Cilesta, Dynasty en White Prince, voor nieuwere soorten als High Roler en Rapid Ice of voor het exclusievere assortiment met soorten als Libretto Parrot, Top Parrot en Bright Parrot.

Nieuw dit jaar zijn de tulpen met bol, vers uit de kwekerij, klaar om thuis bij elkaar te binden als schoof of om met bol en al in een vaas te zetten. Hier vind u een link naar een instructievideo om zelf een schoof in elkaar te draaien.

Een impressie van de tulpen met bol:

Een greep uit het snijbloemen assortiment:

High Roler

High Roler

Candy Prince

Candy Prince

Sunny Prince

Sunny Prince

Dynasty

Dynasty

Rapid Ice

Rapid Ice

Candy Prince

Candy Prince

Purple Prince

Purple Prince

Flaming Prince

Flaming Prince

White Prince

White Prince

Cilesta

Cilesta

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons productieschema