Welkom bij Munsterflowers

Prijzen & Reserveren

Prijzen & Reserveren

Excursie€ 9,50
2 kopjes koffie/thee met gebak€ 7,00
2 kopjes koffie/thee met petit four€ 6,00
Boeren lunchbuffet€ 13,50
Boeren lunchbuffet met snert of uiensoep€ 17,50

Bovengenoemde prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Alle excursies zijn inclusief PowerPoint presentatie en duren ca. 1 ¼ tot 1 ½ uur, zowel het gebak als de petit four zijn van de warme bakker.

Wanneer u het boeren lunchbuffet kiest geniet u van heerlijke luxe broodjes (ciabatta’s, baguettes, harde en zachte bolletjes belegd met verschillende vleeswaren en kazen), westfriese krentenmik (met kaneel en suiker), fruit, melk en karnemelk.

De excursies zijn dagelijks mogelijk van eind december tot begin mei (de laatste weken van ons excursieprogramma is de rondleiding niet in de kas maar in onze tulpenvelden). De minimale groepsgrootte is 20 personen, de maximale groepsgrootte is 100 personen.

Bent u touroperator?

Neem dan contact met ons op om te kijken of u in aanmerking komt voor onze speciale touroperator tarieven.

Kleinere groepen

Bent u met minder dan 20 personen en wilt u toch deelnemen aan de tulpenexcursie? Neemt u dan even contact met ons op of we een combinatie kunnen maken met andere gasten of dat u een ‘Exclusive Tour’ kunt reserveren. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Reserveren

Excursies zijn alleen mogelijk na reservering vooraf. Bij reservering wordt het aantal personen doorgegeven, dit kan tot een week van tevoren worden bijgesteld. Na reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging annex factuur. Betaling geschiedt vooraf, binnen twee weken na reservering. Bij annulering binnen een week voorafgaand aan de excursie, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Wij berekenen geen reserveringskosten!

De excursies kunnen gegeven worden in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Uiteraard kunt u ook uw eigen gids meenemen die een en ander voor u vertaalt.

Familie Munster genomineerd voor Het Sterkste Erf

Bekijk de video en breng uw stem uit!